Folkemengde på konsert med løftede hender, silhuett mot en sterkt opplyst scene på webutviklingssteder med glødende blått og oransje lys.

Fantastiske resultater for Venues

CoreCom har stått for webutvikling og ett nytt system for markedsføring og annonsering for konsertarrangøren Venues.

Del artikkel:

Ingen har arrangert flere konserter på Hamar enn Espen Solheim Røhne med selskapet Venues. Nå har CoreCom og Venues utvilket et strømlinjeformet markedsføringssystem for konsertene på Hamar.

Vi i CoreCom Digitalbyrå ønsket å lage en nettside og et effektivt system som ikke medførte vestentlig større arbeidsmengde enn det konsertarragøren hadde fra før. 

Webutvikling og effektiviseringsfokus

Vi tok utgangspunkt i jobben som allerede ble gjort; alle konserter må legges ut på Ticketmaster med bilde, dato, billettpris og øvrig informasjon om artistene. Sammen med Ticketmaster lage vi et system (API) som leste denne informasjonen hos Ticketmaster og replikerte det på Venues sine egne nettsider. Venues trenger derfor ikke oppdatere nettsiden i tilegg til Ticketmaster.

 
Sorry, the given keywords are not relevant to the description provided. No modification can be made with these keywords.
90 % av trafikken på venues.no er på mobil - dette er det selvsagt optimalisert for.
N/A - None of the keywords are relevant to the given description.

Det å få satt eksponeringen av våre konserter i system har vært avgjørende for billettsalget. CoreCom fokuserte like mye på effektivisering av mine prosesser som salg av billetter. Det at markedsføringen er målbar er viktig for å trykke på riktige knapper i salgsprosessen.

Hvorfor gjorde vi dette? 

Tidligere ble alle lenker i annonsering og nyhetbrev sendt direkte til  Ticketmaster. Venues gikk dermed glipp av all trafikken til egen nettsider, som igjen gir grunnlag for analyse og ikke ikke minst synergien ved å eksponere Hamarsingene for flere konserter.  
 

I tillegg til nye automatiserte nettsider leverte vi et system for bestilling av annonser, og et rapporteringssystem som gir oversikt over salg og kjøp gjennom annonsene i sanntid. Systemet som heter CoreCom Dashboard overvåker også trafikk på nettsiden.

An open laptop computer sitting on top of a desk for web development.
Rapport i sanntid viser annonsenes ytelse

Målbar markedsføring

– Vi i CoreCom er opptatt av at penger brukt på markedsføring skal gi målbare resultater, forklarer Thomas Pedersen i CoreCom. Skal man oppnå økt salg må man bruke penger. Resultatet av dette må i så stor grad som mulig kunne måles i rent salg. Jobben vi gjør og systemet vi lager har en investeringskostnad og en løpende produksjonskostnad, og med et 100% transparent og målbart ROI (Return Of Investment) skaper man et system hvor salg og markedsføring blir økonomisk bærekraftig, legger Thomas Pedersen til.  

Skal rulles ut for flere aktører

Både vi i CoreCom og Ticketmaster har båret store deler av investeringen slik at flere aktører som Venues skal kunne benytte systemet. Med på laget har CoreCom fått hjelp av Hamar bedriften Caddiesoft.
 

Annonse for Venues

En smilende skallet mann med skjegg, kledd i en svart genser og skjorte med krage, armene i kors, i en rød sekskantet ramme. Svart-hvitt-foto på Nye Elgstua.

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS