Kontakt CoreCom

Corecom jobber langsiktig og svært tett med et utvalg kunder. Slik skaper vi forutsigbarhet og innsikt, effektivitet og god gjennomføringsevne i en verden med raske endringer og korte frister.

Vi jobber med bedriftens digitale infrastruktur som en helhet slik at alle markedstiltak fungerer optimalt. Vår modell er kontinuerlig måling, rapportering og løpende ansvar for resultater.

Vi produserer også innhold som tekst, film, grafikk og bilder – viktige verktøy i jakten på oppmerksomhet, salg og konverteringer. 

Anders dahl eriksen
Anders Dahl Eriksen
Thomas
Thomas Pedersen
Heidi Bjerke
Heidi Bjerke

Smarte effektivitetsløsninger

KONTAKT OSS

Corecom Digitalbyrå AS leverer totalløsninger innenfor digital markedsføring, der film- og innholdsproduksjon er en delleveranse og et verktøy i jakten på oppmerksomhet, salg og konverteringer. 

Corecom jobber utelukkende med kunder der langtidskontrakter og rammeavtaler ligger til grunn for oppdrag. Dette gir en solid plattform for samarbeid, langsiktighet og vekst, i tillegg til å gi trygghet og en bærekraftig økonomisk forutsigbarhet for både kunde og Corecom som selskap. 

Corecom har de siste to årene økt kraftig og er det digitalbyrået i Hamar som vokser mest størrelsen i betraktning. I 2021 omsetter Corecom for 3 millioner kroner.

corecom staff
TEAM CORECOM: Thomas, Heidi og Anders