Annonsering i sosiale medier

Annonsering i SOME kan være svært effektivt og gi gode resultater

Slik kan vi hjelpe deg med annonsering

Vi gjennomfører kampanjer på Facebook, LinkedIn, Snapchat, YouTube og TikTok. Vi utformer annonsene dine med film, animasjoner, musikk og VoiceOver. Annonsering hos oss er målbart og transparent slik at du hele tiden vet om du oppnår dine mål. 

Vi gir deg full kontroll med "Corecom dashboard"

Du kan inngå en rammeavtale med fast annonsering, hvor vi styrer kampanjene dine. Du kan også styre annonsene dine selv med CoreCom Dashboard. Vi utformer annonsene for deg med film, animasjoner, musikk og VoiceOver. 


Du bestemmer når du vil kjøre annonsen din, og du får full kontroll på hvordan annonsen presterer, kostnaden og hvor mange klikk den får. Du får også oversikt på trafikk og kjøp på nettsiden din

Annonsering

Gode annonser skal vekke interesse og lede mottaker inn til nettsiden hvor konverteringen skjer. Vi spiller på lyd, video, animasjoner og voiceover for å få frem budskapet. Det viktigste er at annonsen blir sett og engasjerer den målgruppen annonsen er rettet mot. Både Facebook, LinkedIn, nettaviser og Google har gode algoritmer som hjelper oss med dette. Med en god annonse-strategi hjelper vi deg med å nå målene dine.

Sorry, the given keyword "epostmarkedsføring" (email marketing in Norwegian) does not relate to the description given. Please provide appropriate keywords or a new description.

Slik virker annonsering på

Alle bruker Facebook og ingen kjenner brukerne og deres vaner bedre enn Facebook. «Alt» du gjør havner i deres algoritmer, og målrettet annonsering på Facebook er like effektivt som et presisjonsvåpen på en skarpskytter. 

Både private mennsker, bedriftsledere, beslutningstakere og ansatte er på Facebook.

FORDELER:

Stort publikum: Facebook er den største sosiale medieplattformen i verden med over 2,8 milliarder aktive brukere. Dette gir deg en stor potensiell målgruppe å nå ut til.

Avanserte målrettingsalternativer: Facebook har en rekke avanserte målrettingsalternativer, inkludert demografi, geografisk beliggenhet, interesser, atferd og mer. Dette gir deg muligheten til å målrette annonsene dine mot de menneskene som er mest sannsynlig å være interessert i produktene eller tjenestene dine.

Annonseformater: Facebook tilbyr forskjellige annonseformater, inkludert bildeannonser, videoannonser, karusellannonser og mer. Dette gir deg muligheten til å velge det formatet som passer best for ditt budskap.

Lavere annonsekostnader: Facebook-annonsering kan være mer kostnadseffektivt enn tradisjonell annonsering på grunn av lavere annonsekostnader og mer effektiv målretting.

Målretting av eksisterende kunder: Facebook gir deg muligheten til å målrette annonser mot eksisterende kunder eller personer som har engasjert seg med merket ditt tidligere. Dette kan hjelpe deg med å øke lojaliteten og konverteringsraten til annonsene dine.

Instagram er eid av Facebook hvilket betyr at målgrupper, innsikt og brukerdata kan brukes om hverandre mellom de to plattformene. Det er likevel noen ulikheter som er viktig å tenke på ved annonsering på Instagram.

FORDELER:

Visuelle annonseformater: Instagram er en visuell plattform, og annonseformatene som tilbys reflekterer dette. Annonsører kan velge mellom bildeannonser, videoannonser og karusellannonser, som kan være en effektiv måte å vise frem produktene og tjenestene dine på en visuelt tiltalende måte.

Stort publikum: Instagram har over 1 milliard aktive brukere hver måned, og det er en plattform som appellerer til en yngre demografisk. Hvis din målgruppe er til stede på Instagram, kan det være en god mulighet for å nå ut til dem.

Avanserte målrettingsalternativer: Som en del av Facebook-annonseringsplattformen, tilbyr Instagram også avanserte målrettingsalternativer. Du kan målrette mot spesifikke interesser, atferd og demografi, slik at du kan nå de menneskene som er mest sannsynlig å være interessert i produktene eller tjenestene dine.

Engasjerende publikum: Instagram-brukere har en tendens til å være engasjerte og tilbringer mye tid på plattformen. Det betyr at hvis du lager engasjerende annonser, kan du få stor oppmerksomhet og respons fra målgruppen din.

Målretting av eksisterende kunder: Som med Facebook, gir Instagram deg også muligheten til å målrette annonser mot eksisterende kunder eller personer som har engasjert seg med merket ditt tidligere. Dette kan hjelpe deg med å øke lojaliteten og konverteringsraten til annonsene dine.

Snapchat er ment som en en-til-en løsning, men kan også brukes i grupper. Snap Ads er en del av Stories funksjonen.

FORDELER 

Stor tilstedeværelse blant unge brukere: Snapchat har en sterk tilstedeværelse blant unge brukere mellom 13 og 34 år. Hvis din målgruppe er unge mennesker, kan Snapchat være en god plattform for annonsering

Visuelle annonseformater: Som med Instagram, er Snapchat en visuell plattform. Annonsører kan velge mellom bildeannonser, videoannonser og linseannonser, som kan være en effektiv måte å vise frem produktene og tjenestene dine på.

Engasjerende annonseformater: Snapchat tilbyr en rekke engasjerende annonseformater som Snap Ads, Story Ads, og AR Lenses, som kan være effektive for å øke engasjementet og merkevarebevisstheten. For eksempel kan AR Lenses gi brukerne en interaktiv opplevelse med produktene dine, som kan bidra til å øke konverteringene.

Målrettingsalternativer: Snapchat tilbyr også målrettingsalternativer som ligner på de som tilbys av Facebook og Instagram. Du kan målrette mot spesifikke demografier, geografiske steder og interesser, slik at du kan nå ut til de menneskene som er mest sannsynlig å være interessert i produktene eller tjenestene dine.

Kreative muligheter: Snapchat gir deg muligheten til å være kreativ med annonsene dine og skape innhold som passer inn i plattformens estetikk og tone. Dette kan hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene og tiltrekke oppmerksomhet fra målgruppen din.

Alt i alt kan annonsering på Snapchat være en god investering for bedrifter som ønsker å nå ut til en ung og engasjert målgruppe, og dra nytte av visuelle og engasjerende annonseformater og kreative muligheter.

ULEMPER:

  • Mange unge brukere
  • Vrient for merkevarebygging
  • Dyrere enn Facebook og Instagram
  • Litt enkle målgrupper

LinkedIn har rundt 1 million brukere i Norge og er en plattform spesielt for profesjonelle. Det betyr at det er en god sjanse for at din målgruppe er til stede på LinkedIn.

B2B-annonsering: Hvis du har en bedrift som elger til andre bedrifter  kan LinkedIn være en god plattform å annonsere på. Kampanjer og annonser bør ha fokus på branding og merkevarebygging. Det må ligge en god strategi i bunn for hvem du ønsker å nå, og hva du forventer å oppnå med innholdet ditt. Sørg for å skape en stemme i din bransje, med fagartikler og rådgivende innhold som bygger troverdighet og autoritet.

Korte, salgsrelaterte kampanjer er ikke anbefalt om du ikke allerede har en solid følgerskare med høy tillit og kunnskap om merkevaren og tjenestene dine fra før.

Målretting: LinkedIn tilbyr avanserte målretting basert på bransje, stillingstittel, utdanningsnivå og mer. Dette kan hjelpe deg med å nå ut til de riktige menneskene og øke effektiviteten i annonseringen din.

Annonseformater: LinkedIn tilbyr tekstannonser, dynamiske annonser, videoannonser og annonser på bedriftssiden. 

Kom i gang med annonsering

KONTAKT OSS