NETTSIDE

Vi hjelper deg med av nettside 🙂

Webdesign

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter. Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer. Nettsiden skal også skape tillit og troverdighet til merkevaren din – med god webdesign, enkel brukeropplevelse og god navigasjon. 

En SEO-vennlig smarttelefon med et bilde av en hund på.

Rett i handa

Mange nettsider har opptil 90% av trafikken fra mobile enheter. Vi legger mye vekt på at opplevelsen av nettsiden er optimal på mobiltelefon.

CoreCom bygger alle nettsider i WordPress, verdens mest brukte CMS plattform. God webdesign gjør at nettsiden rangerer høyt på søkemotorer.

VÅRE SISTE NETTPROSJEKTER

Hvordan jobber CoreCom?

Når vi begynner å jobbe med en ny kunde setter vi oss inn i deres mål og strategier. Skal nettsiden generere salg, leads, samle data fra brukerne eller informere og inspirere med levende innhold?  

Alle digitale tiltak henger sammen, og det krever full kontroll på hele prosessen for å optimalisere effektivt og skape resultater.

nettside priser

Hva koster en nettside?

Utvikling og design av nettsider gjort skikkelig er en kostbar investering. Det finnes de som vil selge deg billige nettsider, og de er akkurat det – billige. Hvis nettsiden skal svare på bedriftens behov, søkemotorenes krav, fungere på alle enheter og ikke minst svare på kundenes spørsmål, ja da finnes det ingen snarvei. 

Hos oss koster en nettside fra 50.000 kr

Webutvikling hos oss inkluderer alt som må gjøres riktig. Vi inkluderer fotografering, design og ikke minst gode tekster som skal gjøre bedriften forstått, ikke bare av brukerne med også av søkemotorer som Google og Bing.

våre pakker

Basic

Dette er vår laveste prisklasse. Denne kategorien passer for bedrifter som ikke har kompliserte integrasjoner og ikke skal ha regelmessige oppdateringer som nyhetsartikler. Bedriften vil få en profesjonell plattform som rangerer høyt på søkemotorer og en god presentasjon av virksomhetens produkter og tjenester. 

Med denne kategorien få du et flott design, god navigasjon og et kondensert innhold tilpasset dine ønsker. I tillegg er siden teknisk optimalisert for søkemotorer. 

Man kan lett bygge ut sidene etterhvert hvis man får endrede behov eller ser potensiale i å utvide til flere verktøy, integrasjoner eller systemer for artikler / nyheter.

Eksempler på wedesign Basic

No modification is necessary as "seo" is not relevant to the description.

ecosor.no

Nettside med veldig mange landingssider og innhold, bloggfunksjon og intranettløsning
Besøk siden
N/A - The given keywords are not relevant to the description provided.

jokerlyd.no

Enkel nettside uten integrasjoner, med få landingssider, enkel navigasjon og kontaktskjema.
Besøk siden
Sorry, the given keywords - "seo" - are not applicable in modifying the description of a man riding a wave on top of a surfboard.

elverum-advokat.no

Enkel nettside uten for mye innhold, landingssider eller avanserte funksjoner.
Besøk siden

Pro

Dette er side for bedrifter som har flere tjenester i virksomheten, og hvor nettsiden er en salgskanal som aktivt kommuniserer med brukerne.

Dette er løsningen for deg som allerede er aktiv, eller planer om å bli aktiv i digital markedsføring, og ønsker å bygge en solid grunnmur som kan ta i mot henvendelser fra nye kunder på en god måte.

Virksomheten din er forberedt på at digital markedsføring skal ta plass i hverdagen som et viktig verktøy for å oppnå bedriftens mål.

Eksempler på wedesign Pro

No modification possible as the keywords provided are not relevant to the given description.

elgstua.no

Nettside med bloggfunksjon, spesialtilpassede bookingskjema, integrasjon publiseringsløsning for restaurantmenyer.
Besøk siden
En mann sykler oppover.

fossekall.no

Nettside med bloggfunksjon , kurskalender og spesialtilpassede bookingskjemaer.
Besøk siden
N/A, as none of the keywords are relevant to the description.

mathisen-as.no

Nettbutikk med betalingsløsning og spesialutviklet API for utregning av avstand og pris på frakt.
Besøk siden

Premium

Dette er side for bedrifter som baserer store deler av driften på digital kommunikasjon med kundene, har integrasjoner med tredjepart, og hvor nettsiden er en salgskanal bestående av mange elementer.

Virksomheten din er forberedt på at digital markedsføring skal ta plass i hverdagen som et viktig verktøy for å oppnå bedriftens mål.

I tillegg til å være stedet hvor konverteringer og kommunikasjon med kunden foregår, er dette også i store grad rigget for å effektivisere prosesser innen salg, kommunikasjon og håndtering av oppgaver i bedriftens hverdag.

Eksempler på wedesign Premium

Sorry, it is not possible to modify the given description with the provided keyword "seo" as it is not relevant to the context of the sentence. Please provide keywords that are related to the given description

veksthuset.no

Flerspråklig nettside med egenutviklet API, databaseintegrasjon, bloggfunksjon og dobbel inngang.
Besøk siden
Sorry, I cannot modify the given description with the provided keyword "seo" as it is not relevant. Please provide a relevant keyword.

GBD.no

Nettside og nettbutikk med databaseintegrering, spesialskrevet API, avanserte bestillingsløsninger, bloggfunksjon og svært høye krav til kapasitet, fart og oppdateringer.
Besøk siden
Sorry, I cannot modify this description with the given keyword as it is not related to the context.

venues.no

Nettside med databaseintegrasjon og spesialtilpasset API mot Ticketmaster.
Besøk siden

Våre pakker for utvikling av nettsider

Basic

50k - 80k Prisen er et estimat
 • Forside, om oss og kontaktside
 • Kontaktskjema
 • 3-5 landingssider
 • Teknisk SEO + strukturerte data
 • Utarbeiding av tekst
 • Fotografering

Pro

80k - 120k Prisen er et estimat
 • Forside, om oss og kontaktside
 • Kontaktskjema
 • 10-15 landingssider
 • Teknisk SEO + strukturerte data
 • Løpende innholdsoptimalisering
 • Bloggfunskjon
 • Utarbeiding av tekst
 • Fotografering
 • Spesialsydde bestillingsskjemaer
 • Søkeordanalyse
 • Partner dashboard
BESTSELGER

Premium

120k + Prisen er et estimat
 • Forside, om oss og kontaktside
 • Kontaktskjema
 • Antall landingssider etter behov
 • Teknisk SEO + strukturerte data
 • Løpende innholdsoptimalisering
 • Bloggfunskjon
 • Hjelp til tekst, foto, animasjon og video
 • Spesialsydde bestillingsskjemaer
 • Søkeordanalyse
 • Partner dashboard
 • Nettbutikk med betalingsløsning
 • Databaseintegrasjon og API
 • Mulighet for flere språk
 • Medlemssider med pålogging
 • Integrert chat løsning
 • Intranett med egen publiseringsløsning

Hva ligger i de ulike funksjonene?

Vi gjør en grundig benchmark av dine konkurrenter på nett, hvem som genererer mest trafikk, hvor gode nettsider de har, hvordan de presenterer seg på landingssider, hva de skriver om sine produkter og hvordan de skaffer trafikken sin. I tillegg ser vi på såkalte market-gaps, hvilke søkeord bruker de som ikke du bruker. 

Vi sjekker med Google hvilke søkeord som er mest brukt i din bransje, om dine produkter og tjenester. Bruker du egentlig riktige søkeord? Vi sørger for at disse dataene og ordene blir brukt riktig på den nye nettsiden din.

Har du trafikk og kunder fra andre land enn Norge, eller ønsker å presentere deg på et annet språk? Vi har løsning som gjør nettsiden din flerspråklig.

Har du behov for å skreddersy bestilling- og kontaktskjema tilpasset produktene eller tjenestene dine? Eller ønsker du å få inn ulik informasjon fra kunden avhengig av hva slags tjeneste de bestiller? 

Ønsker du å ta kundekontakt og henvendelser til et nytt nivå, har vi skreddersydde chatløsninger som kan integreres på nettsiden din. Dette kan selvsagt styres og opereres av dine kunderådgivere etter behov og ønsket funksjon.

Ønsker du et skjult sted for ansatte med interne nyheter, viktig informasjon og oppdaterte lister, prosedyrer og HR relatert innhold? Dette skreddersyr vi til deg med egen påloggingsløsning og mulighet for å publisere og regdigere eget innhold.

API står for Application Programming Interface og refererer til et sett av definerte protokoller og verktøy som brukes til å samhandle med et programvaresystem eller en plattform. API gjør det mulig for forskjellige applikasjoner eller tjenester å kommunisere og utveksle data og funksjonalitet på en strukturert og standardisert måte. Dette gir muligheter for integrasjon mellom forskjellige systemer, automatisering av prosesser og utvikling av tredjepartsapplikasjoner.

En bloggfunksjon på en nettside refererer vanligvis til en seksjon på nettsiden der bedrifgten kan publisere og dele tanker, fagartikler og erfaringer i form av en artikkel eller et innlegg. 

En typisk bloggfunksjon inkluderer en overskrift, en tekstkropp og bilder eller videoer som illustrerer innholdet. 

En bloggfunksjon kan være en viktig del av en nettside fordi det kan hjelpe til med å bygge en online tilstedeværelse, autoritet på fag. Det er også viktig for at virksomheten skal dukke opp i relevante søk.

Google er viktig for nettsiden din

Google har mange tekniske krav i tillegg til at nettsiden må være rask. CoreCom er Google Partner, og som kunde i CoreCom kan du alltid være sikker på at nettsiden din etterleves Googles krav.  

Ved hjelp av en rekke verktøy gjør vi analyser på søkeord- og fraser og finner ut hva folk egentlig bruker for å finne dine produkter og tjenester. Vi gjør også analyser av konkurrentene dine, slik at vi best mulig kan benchmarke og forbedre deg i din bransje og ditt marked.

Google-partnerlogo med ordet "google" i flerfargede bokstaver og "partner" i grått, satt mot en hvit og blå bakgrunn på en nettside.
Thomas

Nettsiden må vedlikeholdes kontinuerlig, både teknisk og innholdsmessig, slik at den blir bedre og bedre.

Thomas Pedersen

KONTAKT OSS