Nettside

Nettsiden er grunnmuren i all markedsføring, det er her salg og resultater skjer. 

Nettsiden din må svare på det brukeren leter etter i tillegg til at den må etterkomme Googles mange tekniske krav. Innholdet skal bygges på en analyse av søkeord, fraser og setninger som potensielle kunder bruker når de søker etter dine produkter og tjenester. 

Nettsiden skal også skape tillit og troverdighet til virksomheten og merkevaren din, med blant annet god webdesign og enkel brukeropplevelse.

Thomas

Nettsiden må vedlikeholdes kontinuerlig, både teknisk og innholdsmessig, slik at den blir bedre og bedre.

Nettside

Hvordan jobber CoreCom?

Når vi begynner å jobbe med en ny kunde setter vi oss inn i deres mål og strategier. Skal nettsiden handle om salg, leads, samle data fra brukerne eller informere og inspirere med godt innhold?  

En nettside skal gi besøkende en god brukeropplevelse, den skal være rask og ha god navigasjon. I tillegg må kunden komme fort til skuddet, altså finne det han er ute etter. 

CoreCom krever vanligvis å bygge nettsiden fra bunnen. Bare slik kan vi styre både det tekniske og innholdet på siden. Alle digitale tiltak henger sammen, og det krever full kontroll på hele prosessen for å optimalisere effektivt og skape resultater for deg som kunde. 

desktop veksthuset

WordPress

CoreCom bygger alle nettsider i WordPress, verdens mest brukte CMS plattform. WordPress er en open source løsning som ikke er avhengig av en skreddersydd løsning låst fast i et kundeforhold til et byrå eller leverandør. Du som kunde eier innholdet og kan når som helst flytte over til en annen leverandør helt sømløst. 

WordPress gjør utviklings- og design jobben enkelt, raskt og dermed mer kostnadseffektiv. Løsningen er også enkelt å publisere mot, oppdatere og gjøre endringer i. CoreCom har selvfølgelig også en egen support som ikke krever at du må stå i kø.

Hva krever Google av en nettside?

Google har mange tekniske krav i tillegg til at nettsiden må være rask. Vi i CoreCom er sørger selvfølgelig for at alle disse er så godt oppfylt som mulig. 

Men det som er like viktig som alle tekniske krav er innhold og hvordan dette er strukturert og optimalisert. Ved hjelp av en verktøy som blant annet Google Search Console, Analytics, SEM Rush og Screaming Frog gjør vi analyser der vi finner ut hva folk søker etter på Google, hvilke søkefraser de bruker og ikke minst – hvilke søkeord har du ikke tatt i bruk allerede. Kanskje det er åpenbare gap i hva du tror folk søker etter og hva du forteller verden på dine nettsider.

desktop skancke