To brune kyr som står bak et tregjerde i en grønn åsside, med lett regn som faller rundt dem.

Ny nettside for Lifland Agri

Som en del av markedsføringen av Lifland Agri og deres melkerobot har vi utviklet ny hjemmside rigget for salg og god informasjon for norske melkebønder.

Del artikkel:

Vi jobber tett på importøren av GEA Group som leverer melkeroboter til norske bønder.

Som totalleverandør av innholdsproduksjon og digital markedsføring i Norge bidrar vi til å skape resultater og suksess for Lifland Agri. Vi har levert nettsiden lifland.no som er en viktig verktøy i markedsføring av produktene, servicen og ikke minst melkeroboten til Lifland.

En smarttelefon med Lifland, en robotkamerat.
Nettsiden som presenterer Lifland skal skape glade kuer og blide bønder.

Hva har vi gjort?

CoreCom utviklet ny digital plattform, markedsstrategi og forbedret kundereisen for den allerede bunnsolide servicebedriften.

Thomas Pedersen, digital rådgiver i Corecom, understreker betydningen av bondens perspektiv som det sentrale utgangspunktet i utviklingen av vår strategi.
 
Vi legger vekt på å belyse bondens dagligliv, og hvordan det kan forbedres betydelig gjennom bruk av digitale verktøy. Lifland har i tillegg en omfattende serviceavdeling som dekker hele landet, og dette gir Liflands kunder en følelse av trygghet og forutsigbarhet. Å kommunisere disse elementene blir en essensiell del av vår markedsføringsstrategi.
Sorry, there are no keywords related to "Lifland". Please provide other keywords or a new description.

– Jeg har jobbet litt med CoreCom før og setter pris på hvordan de setter seg godt inn bransjen og hva vi vil oppnå i et større perspektiv. Vi har satt oss store mål og CoreCom har lagt opp en god strategi og gjennomføringsplan.

Om Lifland AGRI

Lifland Agri har utviklet seg fra å produsere dyrefôr til å selge fjøsinnredninger, melketeknikk og melkeroboter. Selskapet ble grunnlagt på Island i 1917, og har siden da vokst og utvidet sin virksomhet. Lifland begynte å levere GEA melkeroboter på Island i 2015, og utvidet sin virksomhet til Norge fra 2022.

Lifland Agri har hatt en gradvis utvikling og ekspansjon over tid, og har utvidet sitt arbeidsområde og produkttilbud i takt med endringer i markedet og kundenes behov.

Bortsett fra melkeroboter, tilbyr Lifland Agri også andre produkter og tjenester som er viktige for landbrukssektoren. Selskapet har en omfattende serviceavdeling og tilbyr skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde. Lifland Agri har fokus på innovasjon og utvikling, og jobber kontinuerlig med å forbedre og tilpasse produkter og tjenester til å møte kundenes behov. Lifland Agri er ambisiøse og ser etter nye vekstmuligheter for landbrukssektoren.

Kontakt oss