Tre forretningsfolk som går nedover en sti i en park og diskuterer webdesign.

Kompentansebedriften Fossekall

Fossekall løfter bedriftenes samlede kompetanse og tar de som allerede har kommer langt enda lengre. Vi har stått for webdesign.

Del artikkel:

Webdesign Fossekall

Fossekall er en kompetansebedrift som fokuserer på vekst, bærekraftig forretningsutvikling, og økt lønnsomhet i SMB-markedet.

Etter å ha bidratt med produksjonen av en rekrutteringsfilm for en bedrift i Lillehammer, ble vi også tildelt oppgaven med å utvikle deres nye nettsider. Nettsiden ble utformet i tråd med deres nylig oppdaterte visuelle identitet. Vår prioritet var å forenkle kommunikasjonen og budskapet for å klargjøre deres produkter, tjenester, og ikke minst deres filosofi.

Fossekall er sammensatt av et team med dyktige rådgivere som innehar solid faglig kompetanse innen strategiarbeid og alle aspekter som bidrar til at bedrifter oppnår fremragende resultater. Dette inkluderer markedsposisjonering, lønnsomhet, bærekraftige løsninger, og evnen til å være en attraktiv arbeidsplass.

Bedriftsprogrammer i samarbeid med Innovasjon Norge utgjør, sammen med kurs og foredrag, en sentral del av Fossekalls virksomhet. I tillegg tilbyr de skreddersydd bedriftsrådgivning.

Denne omfattende kompetansen formidles mest effektivt gjennom velstrukturerte fagartikler. Slike artikler er praktiske i bruk for annonsering og native ads.

Vi legger spesiell vekt på teknisk solid design, med høy grad av teknisk SEO og fokus på innholds-SEO for å optimalisere synligheten av virksomheten i søkemotorer.

Thomas

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS