Et Fossekall trasker gjennom den tette skogen.

Vi freser på med REB ANLEGG

Stubbefresing, gjennomgraving og nydyrking er ord vi har blitt godt kjent med i vårt arbeid med webdesign til REB ANLEGG.

Del artikkel:

Nettside for REB ANLEGG

REB ANLEGG er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri/boligutvikling og nydyrking som spesialfelt

Vi ble tildelt oppgaven med å utvikle deres nye nettsider. Nettsiden ble utformet i tett samråd med REB ANLEGG. Som med alle våre kunder må vi sette oss godt inn hva kunden gjør, fagsjargong og produktbeskrivelse. 

På denne måten bygger vi forståelse for hvordan REB ANLEGG mottar nye oppdrag, og dermed kunne legge et godt grunnlagt for digital markedsføring av tjenestene i neste skritt.  Vår prioritet var å forenkle kommunikasjonen og enkelt forklare deres produkter, tjenester, og ikke minst deres filosofi.

Familiebedriften REB ANLEGG har jobbet i dette feltet i over 30 år. Kunnskapen sitter dypt i en familie som freser opp det som finnes av stubber og røtter. Stubbefresing er en rask og kostnadseffektiv måte og maskinelt frese stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med bygging av vei og bane, og etablering av nye næringstomter og nydyrking. Til dette brukes beltegående stubbefres, eller freseaggregat montert på gravemaskin eller traktor.

En mann i dress som peker på en digital sekskant.

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS