En mann som holder en stor laks i vannet med webdesignekspertise.

Lekker design – Winsnes Lakselodge

Sammen med Matt Hayes har CoreCom har utført webdesign for reisedestinasjonen Winsnes Lakselodge ved elva Gaula.

Del artikkel:

Med fokus historie og opplevelse

Noe oppdrag ligger nærmere hjertet enn andre, og når Anders Dahl Eriksen fikk oppdraget om å lage nettside til sitt favorittsted i hele verden, ble det ikke spart på noe. Matt Hayes som eier Winsnes Lakselodge er for mange kjent fra sin tid som tv-personlighet for sportsfiske på BBC og Discovery Channel. 

Nå driver han Winsnes Lakselodge i midtre Gaudal, hvor han tar i mot ivrige laksefiskere fra hele verden slik gården har gjort siden 1882.

Kongen av fisker

Laksfiske er kongen av sportsfiske og laks er den mest ikoniske sportsfisken i verden, selv om Hemmingway kanskje er uenig i det. Vi la derfor mye jobb i illustrasjoner og bilder. Nå skal det legges til at Matt Hayes er fotograf og har sågar gitt ut to bøker om fotografi og sportsfiske. Dette sammen med vår egen utviklers mengder med bilder av lakseopplevelser fra nettopp Winsnes gjorde selvsagt jobben lettere.  Nettsiden er bygget på vår Pro-pakke. mye på grunn av den store mengden med illustrasjoner og tekstinnhold. 

Et solid produkt

Et opphold på Winsnes Lakselodge, for de som er så heldige å få oppleve det, er fullt av historie, tradisjoner og tidløshet. Et slikt opphold skaper enorme forventninger fra gjestene. Slike forventninger må møtes med god informasjon og gode beskrivesler slik at kundene får et bedre opphold. 

Thomas

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS