There is no clear way to modify the description using the keyword "Webdesign.

Nytt, moderne nettdesign for treningsaktøren Real Trening

CoreCom har utført webdesign for treningssenteret Real Trening i Elverum. Designet underbygger den nye bedriftens identitet på en god måt

Del artikkel:

Med fokus på salg

Nettsidens formål er først og fremst at nye kunder skal finne veien til helse gjennom treningssenteret Real Trening. Sekundert skal den informere om trening, helse og aktuelle nyheter. Vi koblet på en tredjepartsløsning for booking av gruppetimer og administrasjon av medlemskap.

Booking av personlig trener eller andre henvendelser til firmaet går gjennom nettsiden. 

Gøy med trening

Utseende utstråler trengingsglede og er utformet slik at nye medlemmer lett kan melde seg på treningssenteret. Kunden skal også komme lett i kontakt med skjemahenvendelser. Nettsiden er bygget på vår Basic-pakke.

Dashboard

I tillegg fikk kunden tilgang på sin en egen dashboard på corecom.tv slik at de kan følge med på trafikk, hendelser og viktige konverteringer på nettsiden sin. Alt dette kan kan kunden overvåke i sanntid.
Les mer om Dashboard her

Her kan de også bestille annonser for treningsseteret på Facebook og Instagram når behovet er der.

Annonsering

Real Trening har en tydelig profil på Google med annonsering på spesifikke søkeord. Vi kjører en enkel markedsføringspakke bygget på Basic-pakken.

Thomas

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS