En kvinne i briller smilende foran en lilla bakgrunn med en Fossekall.

Velkommen til oss Åsa

CoreCom Digitalbyrå forsterker laget med en godt skodd selger fra de dype svenske skoger. Åsa Graff Ignell kommer med erfaring fra byrå.

Del artikkel:

Vi forsterker teamet!

Åsa har nylig gjennomført tre måneder som selger og digital rådgiver hos CoreCom Digitalbyrå og er nå fast ansatt. Med solid erfaring fra bransjen har hun vist seg å være en dyktig profesjonell, spesielt innen kundeoppfølging.

I løpet av sin tid hos CoreCom har Åsa imponert både kunder og kolleger med sitt dedikerte arbeid og sin evne til å skape verdifulle digitale løsninger. Hennes forståelse for klientenes behov og hennes engasjement for å levere resultater har gjort henne til en verdifull ressurs for teamet.

En gruppe mennesker ved en Fossekall-bod på stevne.
Åsa på plass i Elverum Håndball B2B nettverkstreff i Terningen arena.

Utenfor kontoret er Åsa en aktiv person som trives i naturen. Hun deler sin tid mellom ski, padel, innebandy og tur i skogen. Lidenskapen for friluftsliv reflekterer hennes energiske og eventyrlystne tilnærming til både arbeid og fritid. Med Åsa kundekonsulent kan man være sikker på at hun ikke bare leverer på jobb, men også bringer den samme dedikasjonen, energien og nysgjerrigheten som til sine personlige interesser.

"Jeg trives med å skape synlige resultater for kundene mine, og det er en glede å jobbe i et selskap som CoreCom, hvor rapportering er transparent og troverdig. Å kunne gi kundene klare innsikter i vårt arbeid styrker tilliten og gir dem verdifull forståelse av hvordan vi kontinuerlig jobber for å oppfylle deres digitale behov."

Åsa bringer også et friskt pust av kreativitet og nye ideer til byrået. Hun setter strenge krav til kvalitet og leveranse fra teamet på vegne av sine kunder, og hennes innovative tilnærming har bidratt til å løfte standarden for arbeidet som utføres.

Fokus på kvalitet

En kvinne med briller og genser smiler foran en lilla bakgrunn. Om oss.
Åsa Graff Ignell
Fire personer står foran en lilla bakgrunn med Fossekall.
Noen ganger roter vi oss inn i fotostudioet til Lars Martin Bøe

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS