To personer står foran en rekke kaffemaskiner under et skilt hvor det står «KAFFEBRYGGERIET». Den ene holder en kaffekopp over hodet, og den andre, nær REB ANLEGG, lener seg tilfeldig mens han holder en kopp.

Nettsider og markedsføring for Kaffebryggeriet

Corecom er godt i gang med å presentere kaffemaskiner for bedriftsmarkedet som Kaffebryggeriet AS sin nye markedsavdeling.

Del artikkel:

Ekstern markedsavdeling

Som så mange andre virksomheter har Kaffebryggeriet valgt å sette bort den produserende aktiviteten på markedsarbeidet. Det består i utvikling av nettsider, innholdsproduksjon og løpende annonsering i en rekke kanaler. 

Kaffebryggeriet leverer kaffemaskiner og kaffe til bedrifter i hele Norge med avdelinger i alle landsdeler. Kaffebryggeriet selger sine tjenester utelukkende på kvalitet, service og kaffe fra bærekraftig kaffeproduksjon. 

Bærekraftig kaffe

Vi synes Kaffebryggeriet sin miljøsatsing er spesielt fin – her er det ikke grønnvasking. Når du velger Kaffebryggeriet, er du med på å beskytte regnskogen. Takket være et unikt samarbeid med World Land Trust, kan Puro Kaffe, som er Kaffebryggeriet sin leverandør av kaffe, gi tilbake til jorda og de leveområdene som kaffen kommer fra. 

For hver kilo Puro kaffe du kjøper, er du med på å redde 20m² med regnskog. Til nå har vi reddet 433 660 mål med regnskog i 18 Puro reservater i 11 kaffeproduserende land.

For oss som skal markedsføre Kaffebryggeriet sine tjenester er det selvsagt en tilgivelig oppgave å kommunisere kvalitet, service og bærekraft. 

 

Om Kaffebryggeriet as

Kaffebryggeriet AS er en premium kaffeleverandør av kaffemaskiner og kaffe til kontorer og bedrifter i Norge. Vi er en lokal aktør med både lokalt og internasjonalt eierskap. 

Som en del av Miko Coffee har vi en historie som strekker seg tilbake til 1801. En historie som strekker seg i mer enn 220 år og som gjør Miko til en av verdens eldste kaffebrenneri.

Våre kaffemaskiner kommer fra anerkjente leverandører i Sveits. I tillegg til kaffemaskiner, tilbyr vi blant annet fairtrade kaffe- og espressobønner, topping og kakao av høyeste kvalitet

En mann i dress peker ned i laget vårt.

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter. Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS