Kyr med øremerker som spiser høy i en låve, står i individuelle grønne fôringsbåser overvåket av sikkerhet på stedet.

Merkevarebygging fra fjøset med Amedia

Som en relativt ny aktør på markedet valgte vi sammen med Lifland Agri å jobb med langsiktig merkevarebygging ved siden av aktivt salg.

Del artikkel:

Innholdsmarkedsføring i fagpresse

Salgsutløsende annonser for personer i kjøpsmodus på Google og Bing er viktig, og ofte en grunnleggende del av markedsføringsstrategier.

Merkevarebygging krever derimot  en annen tilnærming. Lifland Agri er en relativt ny aktør på markedet bestående av melkebønder som skal modernisere til melkerobot. 

Merkevarebygging er ikke salg. Det er en langsiktig prosess hvor målet er er å sementere en merkevare som en solid og troverdig vare eller tjeneste med høy autoritet i sitt fagfelt. 

Vår tilnæring var et ønske om å eksemplifisere de gode opplevelsene kunder av Lifland Agri har. Skal slike saker oppnå troverdighet må de være upolerte og dønn ærlige. Vi rettet derfor kamera mot melkebonde Magnus Hartveit og fikk en uregissert beskrivelse av produktet.

Smarttelefon som viser en nyhetsartikkel på Lifland Agri-nettstedet på norsk, med et videointervju med en skjeggete mann, med tekst og tilleggsinnhold synlig.

Innholdsmarkedsføring i Nationen

«Native ads» heter det i mediehusene. Det er rett og slett velskrevne artikler, i vårt tilfelle kombinert med videoinnhold. Artiklene er tydelig merket med «betalt innhold» og leseren er ikke tvil om at dette ikke er redaksjonelt. Derfor er det tilsvarende viktig at man opptrer sannferdig.

Denne typen merkevarebygging har ikke som mål om å utløse umiddelbare salg, men er en del av en langsiktig strategi for å plassere merkevaren, i dette tilfellet Lifland Agri Melkeroboter, som et naturlig valg og en troverdig leverandør.

Amedia

Denne gangen valgte vi å bruke Nationen sammen med Amedia for å fremme budskapet.

En mann i dress som peker på en digital sekskant.

Spør oss om digital markedsføing

Vi hjelper deg med å lage en en strategi for å nå dine mål innen merkevarebygging og økt salg.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS