En gravemaskin og en dumper-silhuett foran en fantastisk solnedgang ved Mathisen.

Salgssuksess med skreddersydd nettbutikk for massetransport

CoreCom har stått for webutvikling for maskinentreprenøren Mathisen AS med nettbutikk for masser til privatmarkedet.

Del artikkel:

Maskinentreprenøren i Brumunddal er mange kjent med. Da vi ble bedt om å lage anbud på ny nettside la vi mest vekt på salg og markedsføring av Mathisen sine tjenester i vårt forslag. 

Vi i CoreCom Digitalbyrå  mener det fort blir mye fjas når bedrifters profiler skal løftes frem på nye nettsider. Nettsiden skal først og fremst være et verktøy for å oppnå bedriftens mål, så får poseringen komme i andre rekke. 

Webutvikling

Mathisen er en maskinentreprenør først og fremst men leverer en rekke andre tjenester. Et nytt satsingsområde er levering av diverse masser til privatmarkedet. Vi tok utgangspunkt i kundereisen hvor kunden med størst mulig enkelhet skal få levert ønsket masse hjemme hos seg selv.

A Mathisen laptop displaying a website page.

Utfordringen

Med massesalg som bakteppe bygget vi en nettbutikk som automatisk regnet ut massebehov og transportavstand og til betaling med VIPPS. Mathisen mottar ordre med leveringspunkt, ønsket masse og betaling med en gang. 

There are no relevant keywords in regards to the given description.
Responsivit skal det være

Vi hadde noen morsomme runder innledningsvis hvor sterkt kritikk ble rettet mot det vi i CoreCom trodde var en konkurrent.

– Vi ba CoreCom vise oss noen noen eksempler på hvordan det kunne se ut. «Slik skal det i hvert fall ikke se ut!», sa Thomas og sendte oss linken til det han trodde var en konkurrent – det var vår egen nettside, humrer Stein Midtmoen som er administrasjonsleder i Mathisen AS.
 
Mathisen standing near dump truck.

- I sommer har kundene våre i privatmarkedet fått bestilt matjord og grus på en enklere måte. Da kan de konsentrere seg om hagearbeid og vi kan fokusere på leveransen.Dette har fungert utmerker. Vi har også fått andre oppdrag som en konsekvens av annonseringen. Vi er godt fornøyd med hvordan nettsiden har blitt og jobben som ble lagt ned.