N/A (Keywords provided do not match the description)

Ny nettside: Jurist Schioldborg

Advokat Schioldborg som tilbyr juridisk bistand innen en rekke fagområder og ønsket seg representert på en god måte på nett.

Del artikkel:

Ingen søker rettshjelp på side tre i Google

Advokat Schioldborg er som mange andre fagpersoner best på nettopp det. Da han kom til oss om mer synlighet på Google fant vi fort ut at synderen var nettsiden. Den var klasket sammen i en billig plattform og hadde en elendig score på Google.

N/A - The given keywords are irrelevant to the description provided.

Tillitsvekkende design

Vi satte opp den nye nettsiden slik at man fort skal få inntrykk av hva slags tjenster virksomheten leverer. Kunden skal også komme lett i kontakt med skjemahenvendelser. Nettsiden er bygget på vår Basic-pakke.

Dashboard

I tillegg fikk kunden tilgang på sin en egen dashboard på corecom.tv slik at de kan følge med på trafikk, hendelser og viktige konverteringer på nettsiden sin. Alt dette kan kan kunden overvåke i sanntid.
Les mer om Dashboard her

Her kan man også bestille annonser til Facebook og Instagram.

Annonsering

Advokat Schioldborg har en tydelig profil på Google med annonsering på spesifikke søkeord. Vi kjører en enkel markedsføringspakke bygget på Basic-pakken.

A cell phone with a picture of a man on the screen, possibly related to advokat schioldborg.
Thomas

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS