En servitør skjenker vin til en smilende mann og kvinne som sitter ved et Nye Elgstua restaurantbord med måltider og levende lys.

Nye Elgstua lansert

Nylig ble elgstua.no relansert. CoreCom har stått for webutvikling og en markedsføringløsning for enkel annonsering og måling av bookinger og bestillinger.

Del artikkel:

Ingen har flere arrangement eller restaurantgjester i Elverum enn Elgstua AS. Men – i motsetning til det mange tror – Elgstua er mye mer enn den tradisjonelle kaféen på Basthjørnet. 

Selskapet bak Favn, To Runde Bord, Jafs, Jaktlaget, Central Scene og de to Thon-hotellene i byen ønsket å bli mer synlig lokal, og ikke minst få mer salg og bestillinger i resturantene sine.

CoreCom Digitalbyrå fikk jobben med å lage en nettside som tilfredstilte kravene Elgstua og markedet faktisk trengte. 

Sorry, the given keywords "nye elgstua" do not relate to the description and therefore cannot be used to modify it. Please provide relevant keywords for modification.

Salgsverktøy

Vi bygde derfor om hele strukturen og designen slik at nettsiden nå fremstår fresh og moderne og enkel å navigere på. I tillegg er løsningen satt opp som et salgsverktøy mot nye kunder, de som leter etter et sted å spise, catering, selskap eller hva som skjer på den kulturelle scenen i Elverum. 

Integrerte løsninger

Vi implementerte også et automatisk bookingsystem, en appbasert menystyring for restaurantene og en arrangementskalender. Nettsiden er bygget på vår Premium-pakke.

Unfortunately, none of the keywords provided are relevant to the description and cannot be used to modify it.

Dashboard

I tillegg fikk kunden tilgang på sin en egen dashboard på corecom.tv slik at de kan følge med på trafikk, hendelser og viktige konverteringer på nettsiden sin. Alt dette kan kan kunden overvåke i sanntid.
Les mer om Dashboard her

Her kan de også bestille annonser for arrangementer og restauranter til Facebook og Instagram.

Annonsering

Elgstua annonserer aktivt på Facebook og Instagram, og har en tydelig profil på Google med annonsering også der. Elgstua benytter en markedsføringspakke bygget på Premium-pakken.

En smilende skallet mann med skjegg, kledd i en svart genser og skjorte med krage, armene i kors, i en rød sekskantet ramme. Svart-hvitt-foto på Nye Elgstua.

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS