Nye Elgstua lansert

Nylig ble elgstua.no relansert. CoreCom har stått for webutvikling og en markedsføringløsning for enkel annonsering og måling av bookinger og bestillinger.

Del artikkel:

Ingen har flere arrangement eller restaurantgjester i Elverum enn Elgstua AS. Men – i motsetning til det mange tror – Elgstua er mye mer enn den tradisjonelle kaféen på Basthjørnet. 

Selskapet bak Favn, To Runde Bord, Jafs, Jaktlaget, Central Scene og de to Thon-hotellene i byen ønsket å bli mer synlig lokal, og ikke minst få mer salg og bestillinger i resturantene sine.

CoreCom Digitalbyrå fikk jobben med å lage en nettside som tilfredstilte kravene Elgstua og markedet faktisk trengte. 

Salgsverktøy

Vi bygde derfor om hele strukturen og designen slik at nettsiden nå fremstår fresh og moderne og enkel å navigere på. I tillegg er løsningen satt opp som et salgsverktøy mot nye kunder, de som leter etter et sted å spise, catering, selskap eller hva som skjer på den kulturelle scenen i Elverum. 

Integrerte løsninger

Vi implementerte også et automatisk bookingsystem, en appbasert menystyring og en arrangementskalender.

Synlighet

I tillegg fikk kunden tilgang på sin en egen partnerportal på corecom.tv slik at de kan følge med på trafikk, hendelser og viktige konverteringer på nettsiden sin. Alt dette kan kan kunden overvåke i sanntid.

Her kan de også bestille annonser for arrangementer og restauranter til Facebook og Instagram.

Annonsering

Elgstua annonserer aktivt på Facebook og Instagram, og har en tydelig profil på Google med annonsering også der. 

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS