Google ads

Google er verdens største søkemotor med over 60 millioner søk hver dag – i Norge. Noen av disse leter etter dine produkter og tjenester. De vanligste annonseformatene er Google Søk, Google Display og Google Shopping.  
google partner badge

CoreCom har gjennom sitt arbeid innen søkemotormarkedsføring oppnådd status som Google Partner.

Fakta om søkeannonsering:

  • Du betaler kun når noen klikker på annonsen din (PPC)
  • Annonser tilpasses dine produkter og tjenester basert på «riktige» søkeord
  • Annonsering kan være både langvarige kampanjer,  «always-on» eller korte, mer tidsstyrte etter sesong
  • For å få gode resultater krever kampanjene høy grad av involvering og optimalisering

GOOGLE SØK

Google søk er tekstannonser, det vanligste formatet og de som får mest trafikk. Når noen søker etter dine varer og tjenester er det ikke en tilfeldig hvem som rangering høyest. De 4 øverste og 2 nederste er betalte annonser.

Men det handler ikke om å betale mest. Det handler om å være smart, om kunnskap, tid og innsikt for å rangere høyest på Google. Og dette kan de digitale håndverkerne i CoreCom hjelpe deg med. 

Google tekst annonse

GOOLGE DISPLAY

google display ad

Google disponerer over 3 millioner nettsider og når ut til over 90 % av hele verdens internettbrukere. Blant annet i Norge, på nyhetssider som VG, Dagbladet, Aftenposten, lokalaviser og en lang rekke små og store nettsider.

Displaynettverket har også tilgang på annonseplass på Gmail, blogger, YouTube og influencersider.

Annonser i displaynettverket kan ha forskjellige formater og det kan brukes både tekstannonser, bannere med bilder og video. 

Det fine med display annonser er at du kan få ekstremt mye visninger – helt gratis, du betaler nemlig kun for antall klikk.

GOOGLE SHOPPING

Driver du en nettbutikk er Google Shopping et must. Her kan du sette opp annonser på Google søk med innhold direkte fra nettbutikken din. Du betaler ikke for visningen av annonsen, kun klikk.

Google Shopping er en svært effektiv og en lønnsom måte å drive salg på – spesielt i detaljhandelen – der varer og tjenester stort sett har faste priser.

google shopping ad