GOOGLE ADS

SØKEMOTORANNONSERING

60 millioner søker hver dag på Google – i Norge. Noen av disse leter etter dine produkter og tjenester. Vanligvis finner de deg gjennom Google Søk, Display, YouTube, Shopping annonser eller en kombinasjon av disse. 

En mann i dress som peker på en digital sekskant.

Ingenting er mer effektivt enn annonsering i Google. Sammen med en nettside med god SEO vil kundene finne deg og dine produkter.

- Thomas Pedersen, Googlesjef i Corecom

The Google Ads logo.
  • Du betaler kun når noen klikker på annonsen din (PPC). Visninger er gratis.
  • Annonser tilpasses dine produkter og tjenester basert på søkeord
  • For å få gode resultater krever kampanjene høy grad av optimalisering på landingssiden
 

GOOGLE SØK

Google Ads søkeannonser er en annonseform der annonsørene kan vise annonser i søkeresultatene når brukere søker etter spesifikke nøkkelord eller setninger på Google. Disse annonseformatene gir annonsører muligheten til å målrette mot potensielle kunder når de aktivt søker etter produkter eller tjenester.

En Google Ads med ordene retrening og retning.
A digital marketer presenting on a laptop screen.

RÅDGIVERE FRA GOOGLE

CoreCom har regelmessige møter med rådgivere fra Google hvor vi gjennomgår alle våre kunders Google-konto slik at annonsene hele tiden yter best mulig. Dette gir oss også innsikt hva som er det siste innen Google sine produkter og hvilke nye hensyn man må ta i forbindelse med nettsidene til kundene våre.

GOOGLE SHOPPING

Google Shopping er en tjeneste som lar forhandlere vise produktannonser i søkeresultatene når brukere søker etter spesifikke produkter. Annonser inkluderer bilder, priser og butikkdetaljer. For å delta, oppretter forhandlere en produktfeed med informasjon om produkter og bruker Google Ads for å vise annonser basert på denne feeden. Google Shopping gir en visuell måte å markedsføre produkter på og lar brukere enkelt sammenligne priser før de kjøper.

En digital Google Ads-annonse med tre par løpesko til salgs med priser og forhandlernavn vist.

GOOGLE SHOPPING

Google Video Ads er en annonseform på Google Ads-plattformen som gir annonsører muligheten til å vise videoannonser på forskjellige Google-plattformer, inkludert YouTube, Google Display Network og Google Video Partners.

En YouTube-video som viser frem Google Ads med en mann som peker på skjermen.
Google Ads Performance Max-logoen på hvit bakgrunn.

GOOGLE PERFORMANCE MAX

Performance Max hjelper benytter maskinlæring (AI) og hjelper deg med å forbedre ytelsen basert på dine spesifikke konverteringsmål. Den leverer flere konverteringer og verdi ved å optimalisere ytelsen i sanntid og på tvers av kanaler ved hjelp av Smart Bidding. Performance Max bruker Google AI for budgivning, budsjettoptimalisering, målgrupper, kreativer, attribusjon og mer.

Google-partnerlogo med ordet "google" i flerfargede bokstaver og "partner" i grått, satt mot en hvit og blå bakgrunn på en nettside.

CoreCom har gjennom sitt strålende arbeid innen søkemotormarkedsføring oppnådd status som Google Partner.

KONTAKT OSS