En mann, en Schibsted-partner, sitter ved et bord og ser på telefonen sin.

Derfor bør du annonsere i Schibsted

Det er gode grunner å profilere seg i Schibsted sine mange flater. Vi tilbyr gjennomføring av kampanjer.

Del artikkel:

Annonsere i Schibsted

Vi i Corecom digitalbyrå har nå blitt en Schibsted Partner. Dette betyr at våre kunder vil oppleve et bredere nedslagsfelt, større utvalg av målgrupper og økt synlighet.

Vi utvider nå våre kanaler med annonsering på noen av landets største nettsteder, inkludert VG, Finn, E24, Aftenposten, Bergens Tidene og Stavanger Aftenblad.

Som Schibsted Partner har vi nå tilgang til noen av de mest avanserte teknologiene og verktøyene innen digital markedsføring i Norge. Dette gjør det mulig for oss å levere målrettet og effektiv annonsering skreddersydd for våre kunders behov og målgrupper.

Thomas

Thomas Pedersen, performance director

– Vi er begeistret for å kunne tilby denne tjenesten gjennom deres kampanjeportal Schibsted Admarket. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå din målgruppe gjennom digital annonsering på Schibsted sine websider og nettaviser

Målrettet Annonsering

Gjennom Schibsted tilbyr vi avanserte verktøy for målrettet annonsering. Gjennom nøyaktige demografiske data og brukeratferdsanalyse kan du skreddersy annonsekampanjene dine for å nå spesifikke målgrupper. Dette gir deg muligheten til å kommunisere direkte med de som er mest sannsynlige til å være interessert i dine produkter eller tjenester.

Troverdighet og Tillit

Schibsted er en anerkjent aktør innen mediebransjen, og deres plattformer nyter stor tillit blant brukerne. Ved å annonsere på Schibsted-sider, dra nytte av denne troverdigheten og tilliten som allerede er etablert. Dette kan styrke din egen bedrifts omdømme og gjøre det lettere for potensielle kunder å velge dine produkter eller tjenester.

En schibsted-partnertelefon som viser en nyhetsartikkel på skjermen.