To menn og en kvinne poserer for kameraet, muligens fra en bilrelatert virksomhet eller begivenhet, hvor den ene holder et kamera på skulderen på Neste Etappe.

CoreCom inngår samarbeid med Olaf Tufte

Vi er begeistret for å kunngjøre vårt samarbeid med Neste Etappe, som understreker vår forpliktelse til å utnytte digitale løsninger for å skape positiv samfunnspåvirkning.

Del artikkel:

Hva er Neste Etappe?

Neste Etappe er et nettverk som består av mennesker og bedrifter som ønsker å støtte og hjelpe nye unge talenter opp og frem. Vi tilbyr dem unike ressurser som skal hjelpe de på veien til å nå sine drømmer og mål. Med støtte fra oss får de friheten til å ha fokus på trening og prestasjon, og mindre på hverdagens bekymringer. Vi skal hjelpe dem med å nå deres fulle potensial.

Vi tilbyr blant annet:

–   Økonomisk støtte
–   Økonomisk rådgivning
–   Nettverksbygging
–   Medietrening

«Vi skal tilrettelegge for utøvere, tilby unike ressurstilganger og skape gode relasjoner innenfor fornuftige rammer» – Tufte management

Mann som støtter seg på en rød Neste Etappe-bil mens han har på seg en caps og vattert jakke.

Olaf Tufte

Olaf er med som en mentor i dette prosjektet. Som en svært anerkjent idrettsutøver blir han et forbilde for de yngre. Det er Olaf selv som tar imot og vurderer søknadene. Det er også han som tar kontakt med utøverne i etterkant, noe som gjør det svært personlig.

Positiv samfunnspåvirkning

Som en del av partnerskapet har Corecom Digitalbyrå utviklet en skreddersydd nettside for Neste Etappe, som gir en plattform for å vise nettverkets oppdrag, visjon og historiene til utøverne. Nettsiden fungerer som et samlingspunkt for utøvere, sponsorer og støttespillere å koble seg til og bidra til den kollektive innsatsen med å dyrke idrettstalent.

Vårt samarbeid med Neste Etappe understreker vår forpliktelse til å utnytte digitale løsninger for positiv samfunnspåvirkning.
Gjennom den nye nettsiden, ønsker vi å forsterke Neste Etappes rekkevidde, slik at flere unge utøvere kan dra nytte av de tilgjengelige ressursene og støtten vi kan tilby.

Sammen er vi klare til å gjøre en meningsfull forskjell i livene til de unge utøverne, ved å tilby dem nødvendige ressurser og veiledning på veien.

«I Corecom Digitalbyrå er vi stolte av å gå sammen med Neste Etappe i deres arbeid med å støtte unge idrettsutøvere,» sa Thomas, digital rådgiver hos Corecom Digitalbyrå. 

For mer informasjon om Neste Etappe besøk neste-etappe.no 

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS