Elverum Håndball players celebrate with hands up in the air.

Årets introfilm for Elverum Håndball

Det skal være trøkk i innløpet når innlandets helter - og Norges beste håndballag - går på banen. Vi har gjort dette i 6 år for Elverum Håndball.

Del artikkel:

Elverum Håndball har lagt inn mye ressurser i kampopplevelsen ved å investere i store skjermer, et bra produksjonsteam under kamp, gjennomtenkt bruk av musikk og ikke minst en intro som bygger stemning før kamp.

Vi i CoreCom Digitalbyrå står også i år bak introen i samarbeid med fotograf Lars Martin Bøe som har tatt bildene. Filmfotografering, etterarbeid, idé og musikkvalg er utført av CoreCom. 

Viktig satsing?

Satsingen til Elverum Håndball skaper en mye bedre kampopplevelse, og det gir også mye bedre eksponeringsflater for samarbeidspartnerne.

– Vi i Elverum Håndball er godt fornøyd med samarbeidet med CoreCom. Anders og teamet hans leverer alltid kreative og gode produksjoner som gir publikum fantastiske opplevelser i Terningen Arena.  – Kalle Bjørkman 

Et nyttig samarbeid

CoreCom har mye igjen for samarbeidet med klubben. Kanskje mest av alt på grunn av Elverum Håndball sitt vel gjennomførte B2B – nettverk som gir stor merverdi for alle samarbeidspartnerne.
 

Se årets introfilm