Gul REB ANLEGG treningsbeholder for brannmenn med logo og stripelys, mot en grå og hvit gradient bakgrunn.

3D og webdesign for Onsite Security

Sikkerhetsselskapet Onsite Security leverer avanserte løsninger for IKS og næringslivet mot lovbrudd og branntilløp.

Del artikkel:

Nettside for Onsite Security

Da vi utviklet nettsidene for Onsite Security, var det viktig å forklare produktene og tjenestene på en enkel måte. På internett florerer det med selskaper som tilbyr ulike sikkerhetstjenester, og det kan være vanskelig å skille seg ut. Selv om mange av disse selskapene ikke nødvendigvis er direkte konkurrenter til Onsite Security, konkurrerer man om viktige nøkkelord i søkemotorer. 

Vi innså raskt at den beste markedsføringen ville være å dele historier om hvordan Onsite Security sine tjenester har forhindret innbrudd og stoppet branner før de eskalerte.

Onsite Security avdekker uønskede hendelser eller lovbrudd og oppdager og stanser branntilløp. Med fjernbetjent og døgnbemannet vaktsentral, stanser vi hendelser før de skjer.

Historien

Nettsiden ble i stor grad lagd med tanke på å fortelle historiene om branner som slukkes og kjeltringer som fanges. Onsite Security har mange slike historier og de blir presentert med artikler på nettsiden og med pressemeldinger. Onsite Security har vært i rikspressen flere ganger og på Åsted Norge.  

3D Illustrasjoner

For å oppnå et stilrent utrykk på nettsiden til Onsite Security valgte vi å modellere alle produktene i 3D. Her ser du returordningen for farlig avfall. Du kan se flere av produktene vi har 3d modellert for OS her.

En mann i dress som peker på en digital sekskant.

Hva koster en nettside?

Nettsiden må svare på det kundene dine leter etter.  Innholdet må bygges på grunnlag av søk og fraser fra Google og andre søkemotorer.

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS