Tre individer, inkludert Victoria Moen Toth, står på rekke og rad mot en lilla bakgrunn, hver smilende. Personen til venstre har på seg baseballcaps og hettegenser, mellompersonen er i en hvit blazer, og den til høyre er i dress.

CoreCom ønsker Victoria velkommen på laget

CoreCom Digitalbyrå utvider laget med et rykende ferskt talent. Victoria Moen Toth har gründerbakgrunn og lederutdannelse.

Del artikkel:

CoreCom utvider teamet

Victoria har vært i et internship hos oss i et halvt år og det ble tidlig bestemt at det skulle bli mer enn det. Victoria har gjennomført en bachelor i digital markedsføring og ledelse.

I løpet av sin tid hos CoreCom har Victoria imponert både kunder og kolleger med sitt dedikerte arbeid og sin forståelse av bedrifters behov. Victoria har tidligere startet frisørsalongen On Edge Frisør & Skjønnhet.
Det gledes å ha noen som har flere år foran seg enn bak seg – kanskje like mye som hun liker å bli kalt ung.

Victoria bringer med seg tyngde i plattformer som TikTok og SnapChat. Hun er også ansvarlig for flere kundekontoer.  

Victoria Moen Toth fanger et gledelig øyeblikk mens en mann og kvinne nyter drinker på en utendørs sammenkomst, mens de holder et glass og smiler til kameraet.
Fra åpningen av Central Terrasse på Hotel Central i Elverum

Når Victoria ikke er på jobb gjør hun som unge velutdannede damer flest – jakter grævling og kjører motorsykkel! Det er full fart, bokstavlig talt, og det har kommet nye innspill til firmafestene. Storhamar Hockey står høyt på agendaen i tillegg til hunden Luca.

"Jeg liker å jobbe med det kreative og å skape gode resultater for kundene mine. Det er en glede å jobbe i et selskap som CoreCom, hvor fokuset er på høy kvalitet, godt samarbeid og hvor vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Som siste tilskudd i gjengen har jeg blitt tatt imot med åpne armer, og jeg gleder meg til videre utvikling sammen med dem.

Victoria bringer også et friskt pust av nye ideer til byrået, spesielt når det kommer til sosiale medier.

Fokus på kvalitet

Åsa Graff Ignell, med langt blondt hår, har på seg en hvit blazer mens hun står og smiler foran en lilla bakgrunn.
Victoria Moen Toth
To personer iført svarte hettegensere med lilla strenger og en Victoria Moen Toth-logo, stående foran en lilla bakgrunn. Den ene har også på seg en lilla caps. Begge smiler til kameraet.
Noen ganger roter vi oss inn i fotostudioet til Lars Martin Bøe

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS