a person holding a piece of paper in front of a wall of sticky notes with marketing strategies for 2023.

Hvordan markedsføre seg i 2023?

Det er vanskelig å forutsi hvordan markedet vil se ut i 2023, men det finnes noen generelle strategier du kan følge for å markedsføre deg selv og virksomheten din.

Del artikkel:

Annonser i sosiale medier: Sosiale medier har blitt en viktig del av markedsføringen de siste årene, og dette trenden vil fortsette. Algoritmene og forretningsmodellene hos de største plattformene gjør derimot at organiske poster blir mindre og mindre synlige, kontra betalt innhold. Ved å bruke betalte  annonser vil du få større rekkevidde, skape større engasjement og nå de målgruppene du ønsker for merkevaren, produktene og tjenestene dine.

Tenk mobil først: Stadig flere mennesker bruker mobilen som sin primære enhet for å surfe på nettet, så det er viktig å sikre at nettstedet og innholdet du publiserer er godt tilpasset mobilen. Dette kan bidra til å øke brukeropplevelsen og gjøre det enklere for publikummet ditt å finne og interagere med innholdet ditt.

Bruk søkemotoroptimalisering (SEO): God SEO kan bidra til å øke synligheten til nettstedet ditt i søkeresultatene og gjøre det enklere for publikumet ditt å finne deg. Dette kan blant annet inkludere ting som at nettsiden bør være teknisk god, ha relevante søkeord og søkefraser, optimaliserte meta-beskrivelser og ikke minst være rask.

 
Unfortunately, none of the keywords provided are relevant to the description and cannot be used to modify it.

Bruk e-postmarkedsføring: E-postmarkedsføring kan være en effektiv måte å holde kontakten med publikummet ditt og drive salg. Ved å sende ut nyhetsbrev eller andre kampanjer til målgruppene dine, kan du holde dem oppdatert på det siste om produkter og tjenester og tilby dem spesielle tilbud og rabatter.

Videoinnhold. Bilder sier mer enn 1.000 ord, men video sier mer enn 60.000 ord, og bør derfor være en viktig element både i sosiale medier og på nettsiden din. Folk ser mer og mer video i sosiale medier.

 
 

Klar for å ta steget?

KONTAKT OSS