EPOSTMARKEDSFØRING

E-postmarkedsføring kan ha mange fordeler for bedrifter og organisasjoner.

En kunde som abonnerer ønsker å få informasjon tilsendt. Det blir ikke varmere kunde enn det. Dessuten vil du få full oversikt over hva kunden leser og klikker på i utsendelsen. Du har også mange muligheter for automatiserte handlinger.

Hemmeligheten med å høste suksess med nyhetsbrevet er i første rekke å ta det på alvor.

Sorry, the given keyword "epostmarkedsføring" (email marketing in Norwegian) does not relate to the description given. Please provide appropriate keywords or a new description.

EPOSTMARKEDSFØRING

Fordeler ved å bruke e-postmarkedsføring: ​

  • Det er kostnadseffektivt: E-postmarkedsføring er ofte billigere enn andre former for markedsføring, spesielt hvis du allerede har en liste over e-postadresser til potensielle kunder.

  • Det er målrettet: Du kan sende til spesifikke målgrupper basert på kriterier som geografisk plassering, alder, kjønn, og interesser.

  • Det gir økt synlighet: E-postmarkedsføring kan hjelpe deg å øke synligheten til merkevaren din og bidra til å bygge merkevarebekjentskap.

  • Det gir økt salg: Gjennom å tilby spesielle tilbud og rabatter, kan e-postmarkedsføring bidra til å øke salget ditt.

  • Det er enkel å måle: Det er enkelt å måle resultatene av e-postmarkedsføring, som for eksempel antall åpnede e-poster, antall klikk på lenker, og antall konverteringer (salg). 

Thomas

Epostmarkedsføring gir deg verdifull innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer, slik at du kan justere markedsføringsstrategien din deretter..

- Thomas Pedersen

Wedesign

KONTAKT OSS