Two cows grazing in Lifland.

CoreCom signerer avtale med Lifland Agri

Vi i CoreCom Digitalbyrå er stolte av å ønske Lifland Agri velkommen som ny kunde hos oss. Vi skal bidra for å skape resultater og suksess for vår nye kunde.

Del artikkel:

Det er alltid en glede å kunne samarbeide og hjelpe nye kunder med å oppnå sine mål, og vi ser frem til å jobbe tett på importøren av GEA Group melkeroboter til norske bønder.

Som totalleverandør av innholdsproduksjon og digital markedsføring i Norge skal vi bidra for å skape resultater og suksess for vår nye kunde. Vi takker Lifland Agri for tilliten til våre tjenester, kompetanse- og erfaring og ser frem til et vellykket samarbeid.

A Lifland metal structure with a green door.
En GEA melkerobot fra Lifland skal skape glade kuer og blide bønder.

Hva skal vi gjøre?

CoreCom skal utvikle ny digital plattform, markedsstrategi og forbedre kundereisen for den allerede bunnsolide servicebedriften.

– Bondens perspektiv blir det viktigste utgangspunktet når vi utvikler strategien, forteller Thomas Pedersen, peformance director i Corecom. Vi ønsker å fremheve hverdagen til bonden, som blir mer håndterbar med hjelp av digitale virkemidler. Lifland har dessuten en stor service avdeling som dekker hele landet, noe som gir trygget og forutsigbarhet for Liflands kunder. Å fortelle dette blir også en viktig del av kommunikasjonen i markedet.
 
Sorry, there are no keywords related to "Lifland". Please provide other keywords or a new description.

– Jeg har jobbet litt med CoreCom før og setter pris på hvordan de setter seg godt inn bransjen og hva vi vil oppnå i et større perspektiv. Vi har satt oss store mål og CoreCom har lagt opp en god strategi og gjennomføringsplan.

Lifland-Agri har mange års erfaring innen melketeknikk og vet godt hvilke utfordringer bøndene står overfor, og med hvilken fagkunnskap de utfører jobben sin hver dag. 

Med sitt service, produktspekter og erfaring ønsker de å hjelpe melkebønder til å utføre sin fagkunnskap på en sorgløs og enkel måte, slik at det også blir tid igjen til å nyte fritiden.

Lifland har sin opprinnelse på Island og forhandler melkeroboter fra tyske GEA.